Ok. Är väl bara att erkänna att jag börjar bli äldre jag med. Ryggen och höfterna gör så ont när jag vaknar på morgonen och efter lite googlande och läsande på sängbästitest.se har började jag inse att det kanske har med min säng att göra och inte bara med åldern.

Till slut kom jag fram till att en Emma madrass original skulle funka fint i vår nuvarande sängram och den hade flera egenskaper jag gillar. Exempelvis så behöver man inte ha en bäddmadrass på denna för att få en skön säng, den anpassar sig efter kroppen och ger stöd på rätt ställen och en av de bästa är att det är en hel madrass även i en dubbelsäng så vi behöver inte ha en skarv i mitten av sängen.

Nu efter att ha sovit på min nya Emma madrass i ett par veckor så är min värk puts väck. Helt otroligt men det hade med sängen att göra. Min förra madrass var nog för hård för mig. Så kan inte annat säga än att jag verkligen älskar min nya säng!